Tuesday, 14 June 2011

kenduri kawen 2011

dah lame rasenye dee x update blog.... bz sgt kot (konon). abah (my father in law) ade kat umah kami. saje jalan2 penang. hehe..... mak n ayah dee x tau lagi bila agaknye nak bertandang ke teratak kami. almaklum la.......bukan main jauh lagi n9 ke penang.

haritu, demam kenduri kawen. byk sgt jemputan pd hari yg sama. last2 kami pergi yang mane dekat je la... dee upload sakit ye gambar2 masa pergi kenduri kawen.

btw, lupa lak nak bgth...haritu dee di touch up oleh eairyna ryn. die baru berjinak2 dllm dunia persolekan. nak jadi mak andam katenye..hak3. tapi, make up yg die buat kat dee ni simple make up, dee yang request coz x suka tebal2.. yang penting bahagian mata and finally  : -



yg blakang tu my husband muncitt..hehe




nie die mak andam saya (eairyna ryn)



haha...pengantin mmg sporting gile
di kuala kangsar, perak



pas mencekik kat kenduri...
melantak lak pasembur kat tesco alma..hak3



me and my husband....
kami x puas sanding aritu kot..hak3



candid ! suami saya sgt suke candid gamba sy



di sungai petani, kedah.
x sempat jupe pengantin coz nk g tempat lain pulak

ini saja yang sempat ambik. daaaa~

3 comments:

sue. said...

cantiknyaaa kakak ni..hi kakak! hee..

dee ana said...
This comment has been removed by the author.
dee ana said...

hi sue....u too~